Planner en werkvoorbereider

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Ter Apelkanaal

Over de functie

Ben jij een kei in plannen, heb je een goeie commerciële drive en ervaring of ambities in de logistiek? Kijk dan snel verder!

Voor een opdrachtgever in de omgeving Ter Apelkanaal zijn we op zoek naar een werkvoorbereider/planner. Als werkvoorbereider los je complexe planningen op. Je zorgt ervoor dat machinisten en vrachtwagenhoogwerker de werklocaties bereikbaar kunnen maken. Daarnaast help je de klant bij het zoeken van de juiste aanrijroute en het regelen van veiligheidsmaatregelen zoals vergunningen en verkeersregelaars. Je schept orde in een drukke planning en je vindt het een uitdaging dit zo efficiënt mogelijk voor de klant en onze opdrachtgever te doen. Hier komt de nodige dosis creativiteit bij kijken. Je hebt goed inzicht in het zo efficiënt mogelijk oplossen van problemen en je hebt commercieel inzicht. Als werkvoorbereider moet je snel kunnen schakelen, uit onverwachte hoek kan er ineens een nieuwe uitdaging bij komen. Je hebt daarnaast veel contact met de klant en bent dus communicatief vaardig. Je werkt in een team van maximaal 10 collega’s. Als team gaan jullie voor het beste resultaat en een tevreden klant. Aan het einde van de dag een opgeloste planning en een blije klant? Dan is jouw dag weer goed.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bedrijf die niet bang is een uitdagingen aan te gaat op het gebied van bereikbaarheid van werklocaties. De teams hebben een proactieve houding en dit zoeken ze dus ook in een kandidaat. Het bedrijf is gevestigd in Ter Apelkanaal. Binnen het bedrijf heerst een informele en gezellige sfeer. Onze opdrachtgever geeft iedereen de kans mee te denken en mee te werken binnen de organisatie. Op deze manier is er elke dag iets te leren en is er ruime mogelijkheid tot ontwikkeling.

Het loon is conform cao beroepsgoederen vervoer schaal E: € 2213,91 – € 2913,38 per maand.

Functie eisen

- MBO+ werk- en denkniveau;
- sociaal vaardig en klantvriendelijk;
- in het bezit van een rijbewijs B;
- eventueel VCA certificaat;
- je hebt een proactieve houding en denkt graag mee;
- je neem verantwoordelijkheid;
- je kunt zelfstandig werken;
- je hebt inzicht in logistiek, transport en/of techniek.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via