Bandenmonteur wisselperiode regio Emmen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Emmen

Over de functie

Bandenmonteur wisselperiode

Ziet iedereen jou als een handige Harry en is het sleutelen aan auto’s jouw grote hobby? Maak dan nu van je hobby je werk! Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar harde werkers die gedurende de hectische weken willen bijspringen om zo de klant snel en deskundig weer de weg op helpen; mét verwisselde banden!

Met de lente is de lucht is de tijd van het jaar weer aangebroken om van banden te wisselen. Als bandenmonteur zorg jij dat de klant in een mum van tijd weer veilig op pad kan; je zorgt dat de juiste banden klaar staan en verwisselt de winterbanden voor zomerbanden. Je werkt klantgericht en zorgvuldig; zo zorg je dat de klant optimaal geholpen wordt.

Functie eisen

Als bandenmonteur is het van belang dat je;
- Fysiek in topvorm bent; dit gezien de werkzaamheden
- Per direct beschikbaar bent
- Affiniteit hebt met (auto)techniek
- Handig bent en van aanpakken weet

Je komt te werken in een gezellig en informeel team en samen met je collega-monteurs zorg je dat de klant tevreden de werkplaats verlaat! Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring verdien je tussen de €1950 en €2200 bruto per maand.

Ben jij de handige aanpakker die de aankomende weken deze uitdaging aangaat? Solliciteer dan direct of kom even langs op de vestiging!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via