Aankomend machinaal houtbewerker regio Ommen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Ommen

Over de functie

Ben jij uit het goede hout gesneden? Heb jij een passie voor houtbewerking en wil je graag aan de slag in de meubelindustrie? Ben jij nauwkeurig, collegiaal en gemotiveerd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Ommen zijn wij op zoek naar een Aankomend Machinaal Houtbewerker voor de meubelindustrie. Je komt te werken in een klein, gezellig team waar je zelfstandig aan de slag gaat met het bewerken van hout. In de productiehal ga je de materialen onder andere schaven, zagen, boren, frezen en schuren. Dit doe je zowel handmatig als machinaal. Voor jou staat kwaliteit hoog in vaandel en je zorgt dat het eindproduct voldoet aan de wensen van de klant.

Is deze functie jou op het lijf geschreven maar heb je nog niet veel ervaring? Geen probleem! Je wordt stapsgewijs ingewerkt en krijgt de kans om de kneepjes van het vak te leren. Wel is het van belang dat je gemotiveerd bent, secuur en nauwgezet werkt en van aanpakken weet!

Functie eisen

- Je bent fulltime beschikbaar;
- Je kunt werkt zorgvuldig en hebt oog voor detail;
- Diploma MBO niveau 2 Machinaal Houtbewerker is een pre;
- Je werkt graag in een klein team;
- Je bent leergierig, betrouwbaar, collegiaal, flexibel en je staat stevig in je schoenen.
- Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Ommen

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via