Operator in Veendam

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 10
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Tijd voor een volgende stap? Bij Mobacc in Veendam kunnen ze jouw ervaring als operator heel goed gebruiken. Want door jouw inzet worden er dagelijks duizenden spuitbussen geproduceerd. Als operator zorg je voor een vlekkeloos proces. Jij stelt machines in en houdt continu een oogje in het zeil of de productie volgens plan gaat. Voor jou geen probleem want met jouw technische kennis en ervaring als operator ontgaat je niets.

Mobacc is een groot productiebedrijf die voornamelijk spuitbussen produceert voor auto sprays. Als operator draag jij hier je steentje aan bij. Je gaat dit doen op fulltime basis in drie ploegen met kans op een contract bij de opdrachtgever. Een baan voor langere tijd met kans op een contract bij de opdrachtgever.  

Over het bedrijf

Mobacc B.V. is een van de grotere aerosolbedrijven in Nederland. De meest belangrijke produkten, welke voornamelijk zelf worden geproduceerd en afgevuld in spuitbussen, zijn verf, smeermiddelen, onderhouds-producten, coatings en lijm. 

Wat wij bieden

  • Het salaris is marktconform en ligt tussen de € 9,50 en € 10,50 bruto per uur
  • Daarbovenop ontvang je 15% ploegentoeslag in de ochtend en middag en 30% in de nacht 
  • Reiskostenvergoeding van maximaal € 130,- per maand obv 40 uur werken en wanneer je meer dan 20 km van de werklocatie woont 
  • Je doorloopt een opleidingstraject, wanneer deze is afgelopen heb je kans op een contract bij Mobacc 

Functie eisen

Jij vindt het intressant hoe een machine werkt en wanneer de machine niet werkt vind je een uitdaging in het uitzoeken van het probleem. Je bent tevreden als je het probleem zelfstandig hebt opgelost en het productieproces weer soepel verloopt. En verder:

  • Kun jij in drie ploegen werken 
  • Vind jij het geen probleem om af en toe bij te springen in de productie

Wil jij aan de slag bij een bedrijf waar met plezier gewerkt wordt? Dan is dit de aangewezen plek. Ben je enthousiast? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten door je cv te uploaden via onderstaande sollicitatieknop.

Wil je tips om je cv op te stellen? Bekijk ze hier.

Heb je toch nog inhoudelijke vragen over de vacature operator bij Mobacc in Veendam? Neem dan contact op met Eline bereikbaar op 0598 – 627 000.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via