Calculator WTB Installatietechniek regio Hoogeveen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Hoogeveen zijn wij op zoek naar een calculator werktuigbouwkundige installatietechniek; ben jij een geboren calculator, denk jij graag mee met de klant en benut jij elke kans die je ziet? Lees dan snel verder!

Als calculator werktuigbouwkundige installatietechniek ben je in staat zelfstandig een kostprijsbegroting op te stellen en uit te werken. Dit doe je door het bestuderen van tekeningen, het opvragen en beoordelen van offertes en het vergelijken van de verschillende aanbieders. Op basis van jouw kennis en ervaring zie jij kansen in de markt en weet je deze optimaal te benutten.

Je beperkt je niet alleen tot jouw eigen werkveld, maar je maakt gebruik van de expertise vanuit andere vakdisciplines om zo de klant optimaal te bedienen. Door jouw sterke communicatieve vaardigheden blink jij niet alleen uit in jouw samenwerking met collega’s, ook in het onderhouden van het contact met klanten en leveranciers weet jij het verschil te maken!

Functie eisen

- MBO+ niveau werktuigbouwkunde
- Minimaal 3 jaar werkervaring als calculator werktuigbouwkunde in de utiliteit en woningbouw
- Een proactieve werkhouding
- Uitstekende communicatieve vaardigheden
- Ervaren in het werken met MS Office (Word, Excel, Outlook)
- Materiaalkennis
- Kennis van InstallOffice

Je komt te werken in een innovatieve organisatie met volop doorgroeimogelijkheden en kansen om jezelf te blijven ontwikkelen. De klant staat centraal en in je afwisselende werkzaamheden word je uitgedaagd creatieve oplossingen aan te dragen.

Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer dan direct of kom even langs bij onze vestiging!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via