Magazijnmedewerker

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats harlingen

Over de functie

Voor een productiebedrijf in de Voedingsmiddelen in Harlingen zijn we op zoek naar een gemotiveerde Heftruckchauffeur voor in het magazijn.

Je bent verantwoordelijk voor diverse interne transportwerkzaamheden. Enerzijds sta je in voor het tijdig afvoeren van (half-)afgewerkte producen vanuit de inpakafdeling naar het magazijn. Anderzijds sta je in voor diverse aanvoer werkzaamheden waar onder bijvoorbeeld het bevoorraden van de inpakafdeling met diverse hulp- en verpakkingsmaterialen.
Daarnaast houdt je je bezig met het verzamelen en klaarzetten van orders ten behoeve klantleveranciers- en relaties. Met behulp van een handscanner en het computersysteem boek je deze orders in en uit. Je merkt wel, het is een zeer veelzijdig functie!

In afwezigheid van de huidige teamleider, ben jij het eerste aanspreek punt voor jouw collega’s en leveranciers. Hier komt een stukje aansturing bij kijken van werkzaamheden welke je met de huidige teamleider hebt overlegd. Bij goed bevallen is het de bedoeling dat jij doorgroeit naar de functie van teamleider.

Het betreft een functie in dag dienst van maandag t/m vrijdag. De werktijden zijn van maandag t/m donderdag van 7:00 tot 16:00 uur en op vrijdag van 7:00 tot 12:00 uur, om 12:00 uur sluit je de week af met een gezamenlijke lunch. Mooie bijzaak is dat je lekker vroeg weekend hebt voor je vrijetijd behoeftes!
Je zal tussen de €2100,- en €2300,- bruto op maandbasis gaan verdienen, afhankelijk van jouw werkervaring. Mocht je doorgroeien naar teamleider zal er naast jouw persoonlijke groei ook een financiële groei plaats vinden.

Dit productiebedrijf streeft ernaar om binnen de markt een zo gevarieerd mogelijk aanbod van smaakbelevingen aan te bieden voor een zo breed mogelijk publiek, en dit middels duurzaam gebruik van productiemiddelen en grondstoffen. Kwaliteit op alle fronten staat hierbij centraal. Dankzij levenslang leren ontwikkelen ze talent en streven ze naar continue verbetering.

Functie eisen

- Je hebt mbo 3 werk/denk niveau
- Je hebt een geldig hef- en reachtruckcertificaat
- Je hebt ervaring in een soortgelijke functie
- Kennis van SAP is een grote plus
- Je hebt een organisatorisch vermogen en weet goed prioriteiten te stellen
- Je hecht belang aan ordelijk werken
- Je bent een teamplayer

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via