Medewerker zagerij regio Hoogeveen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Productiewerker zagerij

Bedrijven promoten hun naam door bijvoorbeeld een bord op de gevel te plaatsen, deze borden zijn groot, klein, dikke plaat, dunne plaat, verschillende kleuren en verschillend materiaal. Lijkt het jou leuk om deze borden op maat te zagen? Lees dan snel verder!

Op de afdeling zagerij ben je als productiemedewerker de hele dag in de weer met het bewerken van plaat-, kunststof-, en reststukken in diverse vormen. Je verwerkt pakbonnen met zaagopdrachten, hierbij gebruik je een wandzaag. Ook is er een CNC gestuurde (grote) zaagmachine. Naast het zagen, ben je ook te vinden op de heftruck; deze gebruik je om materialen te pakken. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het transportklaar maken van de orders; hierbij let je erop dat er geen afwijkingen zijn. Ook het verrichten van eenvoudige onderhoudswerkzaamheden behoort tot je takenpakket. Een functie vol afwisseling dus!

Als je ambitie hebt om op termijn door te groeien, zijn daar volop mogelijkheden voor! Voor de functie is een uitgebreide inwerkperiode onder begeleiding vastgesteld. Het betreft een functie voor lange tijd met zicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

Functie eisen

- Je bent fulltime beschikbaar en bereid om voor langere periode productiewerkzaamheden te doen;
- Je hebt affiniteit met productie/techniek;
- Je bent woonachtig in de omgeving van Hoogeveen;
- Enige ervaring met het besturen van een heftruck is een pre.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via