Shipping Desk Officer

  • Aantal uren per week 24 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging waarbij je zowel jouw administratieve als logistieke vaardigheden kunt toepassen? Ben je op zoek naar werk bij een groot, internationaal en technisch bedrijf? Dan zoeken wij jou!

Voor onze opdrachtgever Dunlop Conveyor Belting zoeken wij een Shipping Desk Officer. In deze functie werk je aan het optimaliseren van het vervoer van hun eindproducten; rubberen transportbanden. Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor het juiste vervoer door de expeditie naar de klanten. Daarnaast selecteer jij de juiste vervoerders, maakt prijsafspraken en organiseert het volledige transport. Denk hierbij aan al het weg-, lucht – en zeetransport. Hierbij houd jij uiteraard je collega’s goed op de hoogte van de status.

Tot slot ben je verantwoordelijk voor de juiste afhandeling van verschillende documenten. Denk hierbij aan de documenten voor douane, banken en vervoerders. Heb jij hier al enige ervaring mee? Dan is dat helemaal mooi meegenomen.

Wat bieden wij jou:
Wij bieden jou een uitdagende functie bij een prachtig, technisch bedrijf voor langere tijd. Het betreft een functie voor 16 tot 24 uur. Wij bieden jou een marktconform salaris volgens de cao kunststof – en rubberindustrie en een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer (met een maximum van 60 km retour).

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met de ontwikkeling, fabricage en verkoop van rubber transportbanden, voeringen van brandslangen en aanverwante producten.De producten worden grotendeels geëxporteerd naar afnemers in Europa en in toenemende mate ook daarbuiten.
Het bedrijf beschikt over eigen verkoopkantoren in verschillende landen.

Functie eisen

- je hebt een afgeronde Hbo opleiding (bij voorkeur logistiek, IBL of economie)
- je hebt enige ervaring met administratieve/logistieke werkzaamheden
- je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via