Beletteraar

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 15
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Stiens

Over de functie

Jouw familie en vrienden weten al wie ze moeten bellen als zij een klus hebben. Nu kunnen jouw talent en vaardigheden goed van pas komen bij één van de marktleiders op reclamegebied. De ene dag loop je een auto of bedrijfswagen te wrappen, bestickeren en/of beletteren met een mooi eindresultaat waarbij je aan het einde kunt zeggen: “It’s a wrap!”
Na een lekkere bak koffie wacht de volgende klus alweer bij een tevreden klantrelatie waar één van zijn buiten lichtornamenten het heeft begeven. Hieraan geef jij gehoor waarop je een bedrijfsauto start en weer het licht laat schijnen. Dit kan zijn dat het alleen de pit is die ermee ophoudt of dat er een geheel ornament moet worden aangesloten tot de elektronica aan toe. Na een gezellig praatje plus een fijne handdruk verlaat je als visitekaartje van het bedrijf de geklaarde opdracht.
Terug op de zaak vraagt een collega die druk met lassen van een constructie is jouw hulp. Vele handen maken licht werk, waardoor het metaalwerk verplaatst kan worden voor verdere productie. Na een gewaardeerde dankjewel van jouw collega stort jij je op dit framewerk om een bedrukt doek te monteren, waarna je een afspraak maakt of deze laat maken door de receptioniste om deze te komen installeren op locatie.
Kortom, een zeer afwisselende baan waar jij een manusje van alles bent. In dit werk is het van belang dat je in een goede fysieke staat bent en niet bang bent voor hoogtes.

Over het bedrijf
Jouw werkgever is een begrip in de regio met een zeer breed netwerk met zowel grote als kleine klantrelaties en opdrachtgevers. Je komt te werken in een hecht team waarin een prettige sfeer hangt gepaard met noordelijke nuchterheid. Binnen deze organisatie doet jouw mening en creativiteit ertoe waarnaar wordt geluisterd. Op een respectvolle manier ga je met elkaar om zodat je als bedrijf boven jezelf uit kan stijgen naar de mooiste resultaten met tevreden klantrelaties. Iedere dag kijk je tevreden terug op een mooie werkdag.
Jouw werkdagen zijn in de dagdienst van maandag tot en met vrijdag, maar jij vindt het geen probleem als er een opdracht geklaard moet worden en de klok slaat 17:00 uur of een groot evenement vraagt iets op te lossen op een zaterdag.

Naast een conform CAO bruto uurloon zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Functie eisen

- Je bent technisch vaardig
- Je bent in bezit van geldig rijbewijs B
- Je woont in Friesland
- Je bent flexibel ingesteld
- Je bent fysiek in orde en hebt geen hoogtevrees
- Je bent in bezit van een geldig VCA (pré)

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via