Assistent las-inspecteur regio Nijkerk

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Nijkerk

Over de functie

Hoe interessanter de werklocatie, hoe beter. Toch? Als assistent lasinspecteur regio Nijkerk bij deze grote internationale speler inspecteer en controleer jij samen met de afdeling alle mogelijke technische installaties op locaties door heel Nederland. En dat is voor jou geen enkel probleem, want ook al heb jij geen ervaring als assistent lasinspecteur, aan jouw technische kennis ontbreekt het niet.

In deze technische functie ga jij samen met een collega door heel Nederland naar opdrachtgevers om niet-destructief materiaalonderzoek uit te voeren. Waar dit op neer komt is het controleren van lasnaden bijvoorbeeld in grote ketels, onderzeeërs bruggen of gasleidingen. Met het uitvoeren van het onderzoek krijg je een indruk van de kwaliteit van een constructie. Bij dit onderzoek wordt niets beschadigd, daarom de benaming: niet-destructief onderzoek. Het doel van het onderzoek is het vaststellen van fouten bijvoorbeeld scheurtjes of gasbelletjes in lasnaden of corrosie in een pijpleiding. Deze onderzoeken worden uitgevoerd met behulp van röntgentechnieken, ultrasone technieken (geluidsgolven), magnetische technieken en penetrante technieken (vloeistoffen). Hier hebben we jouw technische kennis hard voor nodig.

Als assistent lasinspecteur regio Nijkerk heb jij de volgende verantwoordelijkheden:

 • Uitvoeren van niet-destructief materiaalonderzoek
 • Rapporteren van je onderzoeksbevindingen
 • Communiceren met je klant over de bevindingen

Nog geen ervaring met niet-destructief materiaalonderzoek? Zolang jij beschikt over goed technisch inzicht is dat geen enkel probleem. De organisatie gevestigd in Nijkerk gaat jou helemaal opleiden tot NDO specialist. Je start daarom als assistent NDO en doormiddel van training en opleiding wordt jou de kans gegeven om een volwaardig NDO specialist te worden. Deze baan biedt een interessante loopbaan en uitdagende werkomgeving. Omdat jij veel vrijheid hebt in je functie en veel onderweg bent kom je op verschillende plekken in heel Nederland (tot de rivieren).

Wil je weten hoe jouw dag eruit ziet als assistent las-inspecteur? Bekijk dan het filmpje. 

Wat wij bieden

Deze functie biedt interessante mogelijkheden om door te groeien door het volgen van opleiding en training. Het specialisme die wordt gevraagd in de functie van NDO specialist wordt jou hierdoor eigen gemaakt. Deze baan geeft jou de unieke mogelijkheid om jezelf in je technische loopbaan te ontwikkelen. Hier voegen we aan toe:

 • Een baan voor langere tijd
 • Een bruto startsalaris van € 10,50 die door onregelmatigheidstoeslag flink omhoog gaat
 • Na het behalen van een cursus word je bruto salaris verhoogd
 • Auto voor zakelijk gebruik

Functie eisen

Jij vindt het geen enkel probleem om te werken op onregelmatige werktijden. Omdat jij het hele land door rijdt is het wel zo handig dat je rijbewijs B hebt. Gezien de aard van de werkzaamheden ben jij fysiek sterk en bestand tegen wisselende weersomstandigheden en heb je geen last van hoogtevrees. En verder:

 • Heb je een mbo niveau 3 diploma bij voorkeur WTB of een andere technisch gerelateerde opleiding
 • Ben je in het bezit van een VCA-certificaat of ben je bereid deze te halen
 • Ben je fulltime beschikbaar
 • Ben je bereid om tijdens je dienstverband opleiding en training te volgen

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via