Hovenier

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Hovenier gezocht!
Ben jij al helemaal klaar voor het voorjaar en ben je nu bereid om met jouw groene vingers ook andere tuinen zomer 2019 klaar te maken? Lees dan gauw verder…

In de ochtend begin je samen in de loods van de opdrachtgever met een kop koffie en de planning van de dag. Van hieruit ga je naar de klant. Van een kleine klus die je zelfstandig doet tot een grote tuinverbouwing samen met collega’s, alles komt voor. Je houdt van tuineren, werken in de buitenlucht en weet van aanpakken.
Ervaring als hovenier is niet verplicht, maar het is zeker handig als je groene vingers hebt en het werk ziet liggen! Ben je leergierig en heb je een positieve instelling, dan kan je veel geleerd worden op het gebied van tuinonderhoud (verplanten, knippen, snoeien, maaien, bemesten) en het aanleggen van tuinen, vijvers, borders, schuttingen en tuinhuisjes. De opdrachtgever is bereid je alles uit te leggen op het gebied van tuinonderhoud, tuinaanleg, inspecties op ziekte en plagen van bomen en planten en het bieden van advies over tuinonderhoud aan de klant. Daarnaast voer je materiaalonderhoud en reparaties uit voor je aan de volgende klus begint.
Hoe uitdagend is het dat je uiteindelijk zelfstandig op pad kunt?!

Wat bieden wij jou:
Je krijgt de mogelijkheid om veel in de buitenlucht aan het werk te gaan en veel te leren. Daarnaast bieden wij je:
- Een flexibele baan voor het gehele groen seizoen;
- Veel zelfstandigheid;
- Salaris op basis van leeftijd en ervaring, CAO Hoveniersbedrijf.

Over het bedrijf

Een eenmanszaak uit Veendam met veel ambitie. Van klein tuinonderhoud tot grote projecten, vele mogelijkheden voor jou om hier zelfstandig aan mee te ontwikkelen en adviseren!

Functie eisen

Je bent het gehele groen seizoen flexibel beschikbaar. Werken in de buitenlucht vind je heerlijk en je ziet het werk liggen. Je wilt de achtergrond van tuinonderhoud en -aanleg leren en je eigen maken, ervaring is gewenst maar geen must. Je komt bij de klant thuis, dus is representatief zijn zeker belangrijk. Je wilt wel een goede indruk achterlaten voor het volgende seizoen. Voor het zelfstandig naar klanten gaan is het van belang dat je een rijbewijs B hebt, bij voorkeur ook E.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via