Woningstoffeerder

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Voor een opdrachtgever zijn wij in de omgeving van Veendam op zoek naar een woningstoffeerder. Ervaring is een pré maar een goede instelling en technisch inzicht is niet minder belangrijk. In deze functie zul je samen met een collega bij particulieren werkzaam zijn. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het leggen van vloeren, onderhoud aan vloeren en bekleden van trappen. De puntjes op de i van het stoffeerdersvak worden je bijgebracht door je collega, met wie jij de regio doorcrosst. Heb jij ervaring als timmerman? En wil je graag verder rollen in het stoffeerdeersvak? Dan is deze baan wat voor jou!

Hoe jouw dag eruit ziet?
Elke dag is anders en dus ook de werktijden. ’s Ochtends krijg je telefonisch een werkbon binnen en vertrek jij samen met je collega naar de klant. Je komt op verschillende plekken, bij verschillende mensen en je weet met een grote glimlach op je gezicht de klussen naar de wens van de klant uit te voeren. Een PVC vloer leggen, een trap bekleden of een vinyl vloertje uitrollen? Jij draait je hand er niet voor om!

Over het bedrijf

Het bedrijf is een gerenommeerd stoffeerdersbedrijf die veel tijd en aandacht in haar werknemers stopt. Zet jij je goed in? Dan heb jij kans op een afwisselende baan voor lange tijd waarbij jij je continu kunt blijven ontwikkelen. Je zult werken in een gezellig team waar de vrijmibo niet overgeslagen mag worden.

Functie eisen

- Ervaring in de bouw bijvoorbeeld als timmerman (ervaring als woningstoffeerder is een pré);
- Een representatief voorkomen;
- Iemand die weet van aanpakken;
- Woonachtig in de omgeving van Veendam;
- Voor langere tijd beschikbaar.

Wat bieden we jou?
- Een fulltime functie voor langere periode
- Salaris is afhankelijk van ervaring en leeftijd
- Dé kans om een echte stoffeerder-specialist te worden!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via