Montagemedewerker

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Jij bent een montagemedewerker die inzetbaar is voor verschillende werkzaamheden op verschillende locaties. Op de ene dag sta je namelijk op de bouwplaats kozijnen te monteuren en de andere dag sta je als timmerman bij mensen thuis een kozijn te renoveren.

Voor Europrovyl B.V, de grootste leverancier voor kunststof kozijnen in Europa, zijn wij per direct op zoek naar een renovatie monteur kozijnen op fulltime basis. Je werkzaamheden zijn het verwijderen van oude kozijnen en het monteren van nieuwe kozijnen in het noorden van het land met een gezellig team. Je zal tijdens je werkzaamheden bij zowel particuliere- als zakelijke klanten over de vloer komen en daarom ben je een sociaal persoon, klantgericht en heb je een representatieve uitstraling. Dankzij jouw kennis en leergierige instelling ben jij van onschatbare waarde bij het demonteren en monteren van kozijnen volgens werkbeschrijvingen en veiligheidsvoorschriften. Je neemt zelf initiatief, bent gedreven en hebt service- en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.

In de functie van renovatiemonteur kozijnen werk je in dagdienst van 07.00 uur tot 15.45 uur. Het bruto maandsalaris ligt tussen de €2250,- en de €2900,- afhankelijk van je werkervaring. Bij wederzijds goed bevallen is er uitzicht op een vaste betrekking van 38,75 uur per week.

Is deze vacature jou op het lijf geschreven, reageer dan snel.

Functie eisen

- Je bent representatief
- Je hebt technisch inzicht
- Je kunt goed samenwerken
- Ervaring in de kozijnen branche
- Je bent in bezit van een rijbewijs B

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via