Leerling operator

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Blijham

Over de functie

Voordat de chocoladeproducten van onze opdrachtgever in de schappen liggen gaan er een aantal stappen aan vooraf. En je raadt het al: daar kun jij onderdeel van uitmaken! Je zult werken met zakken grondstoffen die zo’n 25 kg wegen. Doordat jij de machine op de juiste instelling zet worden deze grondstoffen voorzien van een egaal laagje chocolade. Jij zorgt ervoor dat de verhoudingen goed zijn, per grondstof verschilt dit namelijk. Logisch kunnen nadenken en goed kunnen rekenen is dan ook belangrijk.
Wanneer de laagjes chocolade er goed op zitten en zijn afgekoeld worden deze in bigbags gestopt middels een machine. Ook dit moet je niet onderschatten: de kisten waar de producten in worden gezet zijn zwaar.
De producten worden niet bij de winkels afgeleverd in bigbags maar de producten worden netjes verpakt en in dozen gestopt. De dozen moeten goed in elkaar worden gezet (dit gaat machinaal) en de juiste stickers moeten op de juiste dozen. Weet jij dit overzicht te kunnen houden? En weet jij dit snel te doen met jouw ervaring als inpak/productiemedewerker? Dan is deze veelzijdige verantwoordelijke baan wel iets voor jou!

Wat jouw rol gaat zijn?
In deze rol zal jij worden opgeleid als operator. Als jij al wat inpak/productiewerk (het liefst in de foodindustrie) ervaring hebt en graag een stapje verder komt in de wereld van productie is dit dé kans. In deze functie zul jij verschillende taken uitvoeren: van inpakwerk tot het instellen van machines. Jij bent verantwoordelijk voor een goed verloop van het proces en deze verantwoordelijkheid schrikt je niet af. Rekenen, fysiek zwaar werk, logisch nadenken en overzicht houden spreken jou aan. Met jouw ploeg werk je hard om de doelen te behalen. Soms werk je alleen aan het product, soms samen met een collega.

Wat bieden wij?
Je werkt in drie ploegen, de werktijden zijn;
• Ochtenddienst: van 6:00 uur tot 14:00 uur
• Middagdienst: van 14:00 uur tot 22:00 uur
• Nachtdienst van 22:00 uur tot 6:00 uur.
Ben jij 22 jaar of ouder, dan verdien je €9,69 per uur. Omdat je in ploegen werkt, krijg je een toeslag van 25% in de avond en van 50% in de nacht. Je krijgt geen reiskostenvergoeding, het is daarom handig als je in de buurt van Blijham woont

Over het bedrijf

Het bedrijf is een internationaal opererend familiebedrijf met een lange traditie. Ze ontwikkelen en leveren innovatieve foodconcepten voor retail- en foodserviceklanten in heel Europa.

Functie eisen

De werkzaamheden zijn fysiek zwaar, daarom bezit je over een flinke dosis energie en doorzettingsvermogen. Het is voor jou geen probleem om hoeveelheden af te wegen, bij elkaar op te tellen en van elkaar af te trekken. Daarnaast heb je ervaring met het instellen en bijstellen van machines. En verder:

- In drie ploegen werken is voor jou geen probleem;
- Omdat er in de food industrie strenge regels zijn met betrekking tot hygiëne, is ervaring met werken in de foodindustrie een pre;
- Je woont in de omgeving van Blijham;
- Hard, secuur en netjes werken doe jij graag.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via