Gevelreiniger hulp

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Oproepbasis
  • Standplaats Stadskanaal

Over de functie

Als hulp van een echte professionele gevelreiniger leer jij alle kneepjes van het vak. Je komt bij diverse klanten en mooie huizen, waarbij jij er samen met de voorman voor zorgt dat het huis er weer pico bello uitziet. De dag begint bij het bedrijf en hier zul jij horen wat er vandaag van jou verwacht wordt. Samen met je collega ga je op pad en zorg jij ervoor dat het huis of gebouw mooi voorbereid wordt op de klus. Eenmaal alles afgeplakt en gereed te hebben gemaakt, ga jij de voorman helpen dat hij goed zijn werk met de hogedrukspuit kan uitvoeren. Denk hierbij aan slangen aan- en afkoppelen, schoonmaakmiddelen halen en gereed maken. Aan het einde van dag ben jij trots op het werk dat je geleverd hebt en de klant is trots op jou omdat zijn huis/gebouw weer schoon is.

Elke vrijdag wordt de week gezellig afgesloten op de zaak, onder het genot van een drankje.

Je begint om 07:00 uur en bent om 16:00 uur alweer terug. Het kan altijd gebeuren dat het werk uitloopt, maar dat vind jij niet erg.
Je beloning is volgens CAO Schoonmaak en afhankelijk van je ervaring.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via