(Leerling) CNC-draaier

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal

Over de functie

Volg jij een opleiding verspaner of CNC-frezer en zit je in je laatste jaar? Of heb jij je opleiding net afgerond? Ga jij graag een carrière tegemoet als draaier en wil je (alvast) werkervaring opdoen? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in de omgeving Stadskanaal zijn we op zoek naar beginnend CNC-draaiers. Als CNC-draaier/frezer ga jij aan de slag met het uitvoeren van machinale verspanende bewerkingen. Voor de functie is minimale ervaring vereist. Wel is vereist dat je tekening kunt lezen en kunt werken met meetgereedschap. Het gaat om een fulltime functie. Als je nog bezig bent met je opleiding is het ook mogelijk om parttime en naast je studie aan de slag te gaan, je gaat dan als leerling aan de slag. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelfstandig de machines bedient, hiervoor wordt je intern opgeleid.Functie eisen

Wat zijn de eisen?
- Je volgt de opleiding verspaner of CNC-frezer of hebt deze net afgerond;
- je hebt een andere MBO opleiding richting de techniek ;
- je kunt tekening lezen en werken met meetgereedschap;
- je bent flexibel en bereid om in drie ploegen te werken indien nodig;
- mocht jij nog bezig zijn met de opleiding is het mogelijk om in dagdienst te werken, je gaat dan als leerling aan de slag;
- je wilt in je carrière graag verder als CNC-draaier;
- je bent nauwkeurig en kwaliteitsgericht.

Het bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband ligt vanaf 22 jaar tussen de € 1972,- en € 2273,- afhankelijk van opleiding en ervaring. Er geldt een reiskostenvergoeding.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via