Office medewerker

  • Aantal uren per week 32 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Als (tijdelijk) office team medewerker ben jij het eerste visitekaartje van de organisatie. Binnenkomende telefoontjes zijn voor jou dagelijkse werkzaamheden. Dat jij enthousiast, klantvriendelijk en dienstverlening bent is voor jou vanzelfsprekend. Als office team medewerker ben je samen met twee collega’s verantwoordelijk voor jouw toegewezen taakgebieden en verzorg je de secretariële en administratieve ondersteuning van directie en regio managers.

Tot jouw werkzaamheden behoren onder andere:
- Telefonisch en schriftelijk contact met (internationale) klanten;
- Interne telefoongesprekken;
- Verwerken van aanvragen;
- Uitwerken van offertes;
- Kantoor- en kantine artikelen bestellen;
- Huurauto’s aanvragen en hotelkamers reserveren;
- Diverse passen aanvragen voor medewerkers;
- Bezoek ontvangen, vergaderruimtes reserveren en klaarzetten.

Je werkt in een dagdienst, waarbij jij samen met je collega’s van het officeteam dagelijks als eerste of als laatste aanwezig bent. Dat betekent dat je dagelijks werkt van 8.00 uur tot 16.30 uur of van 8.30 uur tot 17.00 uur. Het betreft een tijdelijke functie tot 1 september 2019. De functie kan worden ingevuld in 32 of 40 uren per week. Daarnaast ben jij in de maand augustus beschikbaar om de gehele maand te werken. Vakanties zijn wel mogelijk in juni of juli, maar niet in augustus.

Je kan rekenen op:
- Een werkweek van minimaal 32 uren (maximaal 40 uren) per week;
- Zelfstandigheid en ruimte om de functie zo goed mogelijk te vervullen;
- Een tijdelijke contract tot 1 september;
- Prima salaris, afhankelijk van je ervaring;

Hebben wij je interesse weten te wekken naar aanleiding van het lezen van deze vacature? Dan zien wij je reactie met CV en motivatiebrief graag zo snel mogelijk tegemoet! Het is van belang dat je op korte termijn kunt beginnen. Solliciteren kan via de sollicitatiebutton.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is de specialist op het gebied van zwaar transport. In combinatie met vakkundige engineering en projectmanagement biedt onze opdrachtgever een compleet pakket aan dienst voor hijswerk, zwaar transport en montage. Onze opdrachtgever is in geheel Europa en daarbuiten actief voor klanten uit onder meer de olie- en gasindustrie, de petrochemische industrie, de energiesector en de sector bouw en infra. Onze opdrachtgever zit in heel Nederland met zeven vestigingen gevestigd. Jij komt te werken op de locatie Groningen. Deze vestiging bestaat uit ongeveer 35 medewerkers. Binnen deze organisatie heerst een platte organisatiestructuur, wordt er veel waarde gehecht aan samenwerken en betrokkenheid en proef je de noordelijke nuchtere mentaliteit.

Functie eisen

- Minimaal een afgeronde MBO4 opleiding in de richting van secretaresse;
- Recente (stage)ervaring binnen een zelfde soort functie;
- Je werkt gestructureerd en bent nauwkeurig;
- Je kan goed prioriteiten stellen en bent stressbestendig;
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via