Dakdekker service- en onderhoud

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Jij bent de aangewezen persoon om beschadigingen en andere mankementen van een dak te verhelpen. Als visitekaartje van het bedrijf heb jij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Na een grondige inspectie met jouw scherpe timmermansoog ga je aan de slag om jullie opdrachtgever tevreden te stellen met een gewenste eindresultaat.

Tijdens de inspectie spoor je lekkages aan daken op van zowel hellende- als platte daken. Door jouw kennis en ervaring met dakdekken ken jij de zwakke plekken. Je kent de constructie achter het aanzicht wat jou de geschikte persoon maakt voor het uitvoeren hiervan.
Het is van belang dat je nauwkeurig en klantgericht te werk gaat.

Afhangend van de grote van de klus ga je of zelfstandig of in een team op pad met een professioneel ingerichte bus van het werk. Het bedrijf waar je komt te werken levert vakwerk bij allerlei dynamische projecten. Binnen het bedrijf hangt een nuchtere instelling en kan je het omschrijven als een plattelands cultuur waar de lijnen kort zijn en communicatie duidelijkheid verloopt.

Je bruto uurloon is €13,94 en je hebt recht op €0,36 kilometer vergoeding. Je bruto uurloon kan afwijkend zijn afhankelijk van werkervaring en leeftijd.

Functie eisen

- Je bent binnen een straal van 30 km woonachtig rondom Leeuwarden
- Je bent in het bezit van het diploma MBO dakdekken niveau 3
- Je bent in het bezig van een geldig VCA certificaat of bereid deze via MF-uitzendbureau te halen

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via