Plaatwerker Bondal Aluminium

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats harlingen

Over de functie

Voel jij je thuis in een technische omgeving en wil je samen met je collega's een goed product afleveren? Ben je harde werker, gemotiveerd en heb jij werkervaring als aluminium (bondal) plaatwerk? Dan hebben wij een baan die bij je past.

Voor een opdrachtgever zijn wij opzoek naar gemotiveerde en enthousiaste personen die aan de slag willen als bondal aluminium plaatwerker. Je komt te werken in een toonaangevende Nederlandse jachtbouwer in het meest luxueuze segment van custom-mega jachten.

Je werkzaamheden bestaan uit het pasklaar maken/knippen en monteren van bondal beplating aan boord van luxe jachten. Het is hierin belangrijk dat je zeer nauwkeurig en netjes werkt, om samen met je collega’s het beste resultaat te behalen. Je zal werken met verschillende beplating materialen en het gebruik van handgereedschappen zoals een kniptang en rolmaat.

Dit betreft een fulltime functie van maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 15:45 uur.
Je bruto uurloon is €13,00 en je hebt recht op reiskosten vergoeding. Je bruto uurloon kan afwijkend zijn afhankelijk van werkervaring en leeftijd.

Functie eisen

- Je hebt een VMBOMBO technische opleiding afgerond
- Je hebt technisch inzicht en kan technische tekeningen/schetsen lezen
- Je hebt werkervaring als aluminium (bondal) plaatwerk
- Je bent in het bezig van een geldig VCA certificaat of bereid deze via MF-uitzendbureau te halen

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via