Industrieel Spuiter

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 12
  • Standplaats ZUIDBROEK

Over de functie

Ben jij een ervaren industrieel spuiter en ga jij uitdagingen niet uit de weg?

Industrieel spuiten is een vak apart. Bij onze opdrachtgever kun jij het dagelijks doen! Met de juiste materialen, motivatie en ervaring kun jij aan het werk gaan als industrieel spuiter. Het bedrijf waar je dit gaat uitvoeren is een specialist in stralen, poeder coaten en natlakken. Voor een mooi uiterlijk, een goed werkend systeem en goede levertijden kunnen klanten bij dit bedrijf terecht. Als industrieel spuiter ben jij er verantwoordelijk voor dat de producten voldoen aan de kwaliteitseisen die gesteld worden. Je zorgt ervoor dat de producten er strak en netjes uitzien en weet hierbij rekening te houden met de juiste spuitlaagdikte. Ook zal jij, samen met je collega's, ervoor zorgen dat de producten op tijd bij de klant afgeleverd kunnen worden.

Wij bieden jou:
- Een baan voor langere tijd, met op termijn kans op een contract bij de opdrachtgever;
- Een salaris op basis van de CAO metaal en techniek;
- Werk in dagdienst, werktijden van 7:30 uur tot 16:30 uur;
- 25 vakantiedagen en 8% over je gewerkte uren aan vakantiegeld;
- Na 26 gewerkte weken pensioenopbouw bij 21 jaar en ouder.

Over het bedrijf

Specialist in stralen, poedercoaten en natlakken

Functie eisen

Je bent iemand die het werk ziet liggen en die het aandurft initiatief te nemen. Vieze handen krijgen van je werk, is geen enkel probleem voor jou. Enige ervaring in de metaalbewerking (met stralen, poeder coaten of natlakken) is een pré, daarnaast is een gemotiveerde houding erg belangrijk! Je hebt zin om je voor langere tijd aan een bedrijf te binden en je wil graag je ervaring inzetten bij het bedrijf.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via