Montagemedewerker Kozijnen

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Heb jij ervaring met het afmonteren van onderdelen? Ben jij een teamplayer, technisch onderlegd en een aanpakker? Lees dan verder!

Voor de functie Montagewerker zoeken wij iemand met technische affiniteit en technisch inzicht. Jij wordt als Montagemedewerker meegenomen in het gehele productieproces. Het ene moment sta jij de kozijnen af te monteren en het andere moment sta jij achter de houtbewerking of las-machine. Als Montagemedewerker monteer jij de onderdelen van kozijnen tot een compleet product.

Wat bieden wij:
Wij bieden jou een veelzijdige fulltime functie waar jij je technische vaardigheden in praktijk kan brengen en mee kan denken in het werkproces. Je wordt ingeschaald volgens de cao Timmerindustrie. Het betreft een functie voor langere tijd

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit Drachten is gespecialiseerd in het maken van kunststof en aluminium kozijnen. Jij komt te werken in een hechte en familiaire omgeving. De sfeer binnen het bedrijf is gemoedelijk, maar wel no-nonsens. Wijnsma Kozijnen uit Drachten is gespecialiseerd in het maken van kunststof en aluminium kozijnen. Jij komt te werken in een hechte en familiaire omgeving. De sfeer binnen het bedrijf is gemoedelijk en no-nonsens.

Functie eisen

- je hebt technisch inzicht
- je bent nauwkeurig
- je bent een teamplayer

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via