BBL opleiding tot Auto-CAD technisch tekenaar (geen ervaring nodig)

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Van nature heb jij talent voor tekenen. Vroeger al, je kleurde netjes binnen de lijnen en door jouw creativiteit kwam je regelmatig met inspirerende ideeën. Herken jij jezelf hierin? Dan is deze vacature waarin je volledig wordt klaargestoomd tot Auto-Cad technisch tekenaar echt iets voor jou. Voor deze baan is een passende opleiding of achtergrond geen absolute must. We maken graag kennis met jouw grensoverschrijdende ambitie en enthousiasme voor het technische vak.

Deze vacature is de ideale start naar een baan als technisch tekenaar. Ervaring met Auto-CAD of technisch tekenen is niet perse nodig. Door je interesse in installatietechniek hoeven we jou niet te vertellen hoe een airconditioning of centrale verwarming in elkaar zit. De tekeningen die jij gaat maken hebben hier veel raakvlakken mee.

Dit ga je doen
Jij zorgt ervoor dat jouw werktuigbouwkundige installatietekening tot centrale verwarming tot in de puntjes klopt. Want jouw doel is dat jouw klant in de winter er lekker warm bij zit. Je gaat je specialiseren in één vakgebied binnen de installatietechniek, door deze focus leer jij alle ins en outs over je vakgebied.

3a

Zo ziet je BBL opleiding in combinatie met een baan eruit
Op de afdeling vloerelementen leer je tekenen met de systemen die het bedrijf zelf heeft ontwikkeld. Je werkt van maandag t/m vrijdag op dinsdagochtend ga je eerst werken en in de middag ga je naar het Deltion College in Zwolle voor het volgen van de opleiding tot technisch tekenaar. De opleiding duurt ongeveer 2 jaar, je doet dit op eigen tempo. 

Over het bedrijf

De organisatie waar jij voor gaat werken bestaat uit +/- 40 medewerkers en is hiermee een middelgroot bedrijf. Zij zijn gespecialiseerd in de installatietechniek. In dit bedrijf worden werktuigbouwkundige installatietekeningen gemaakt van A tot Z in uiteenlopende vakgebieden. Je kunt denken aan centrale verwarming, dakbedekking of riolering. Geen dag is hetzelfde. Zo werk je de ene dag aan een nieuwbouw project, maar zit je een dag later te werken aan de complete bouw van een nieuw pretpark of dierentuin. Juist die ad-hoc werkzaamheden maken van deze baan dynamisch en afwisselend.

Wat wij bieden

 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden in verhouding tot een startersfunctie
 • Een fulltime baan voor langere tijd
 • Een baan waarin je kunt groeien en ontwikkelen
 • Doorgroeimogelijkheden naar een senior functie met meer verantwoordelijkheden
 • Werken op verschillende locaties

Functie eisen

 • Je hebt mbo werk- en denkniveau
 • Je staat open voor het volgen van een BBL opleiding
 • De wereld van installatietechniek interesseert je
 • Je bent fulltime beschikbaar

Geen passende opleiding of ervaring, wel bekend met installatietechniek en zet jij nét dat stapje verder dan een ander? Dan maken we graag kennis met jou.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via