Teamleider

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Leiderschap is de kwaliteit om visie om te zetten in realiteit!

Ben jij een teamleider die met enthousiasme en positiviteit zijn/haar team meekrijgt in nieuwe werkwijzen? Voor een internationaal productiebedrijf dat inmiddels 120 jaar bestaat, zoeken wij een enthousiaste teamleider met ervaring in het uitvoeren van veranderprocessen. Bij dit productiebedrijf heerst de Groningse nuchtere mentaliteit op alle afdelingen. Met verschillende optimalisatieprojecten neemt dit bedrijf haar medewerkers mee om betrokken en gemotiveerd te blijven.

Wanneer je deze uitdaging aangaat zal je leiding gaan geven aan 10 tot 15 medewerkers, verdeeld over 3 afdelingen. Jouw doel is om, samen met het team en het management, de komende jaren verregaande stappen te ondernemen om te professionaliseren. Door optimalisatie en standaardisatie zorg je er mede voor dat de juiste stappen worden ondernomen in de productie. Daarnaast denk je mee over het opstellen van KPI’s en andere manieren om de nieuwe visie te realiseren.

Wat bieden wij?
Jouw nieuwe baan begint met een detacheringsovereenkomst van een half jaar, bij goed bevallen zal jouw daarna een contract bij opdrachtgever geboden worden. Jouw salaris wordt bepaald op basis van jouw werkervaring en ligt tussen de €2551 en €3464 bruto per maand. Daarnaast worden jou de volgende arbeidsvoorwaarden geboden:
- Je ontvangt een reiskostenvergoeding van € 0,16 per kilometer met een maximum van € 8,- netto per dag;
- Je zal werken in 3 ploegen, daarom ontvang je een ploegentoeslag van 18,5%;
- Je hebt 25 vakantiedagen (gebaseerd op een jaar) en krijg je 8% vakantietoeslag.

Over het bedrijf

Een internationaal productiebedrijf in Veendam.

Functie eisen

Wat kun jij?
Jouw manier van leidinggeven kenmerkt zich door de volgende kernwoorden: eerlijk, besluitvaardig, coachend en duidelijk. Jij bent de teamleider waar iedereen zich prettig bij voelt, die een luisterend oor biedt aan zijn medewerkers. Als het moet, ben je duidelijk en kun je overtuigend zijn, Bij jou staat veiligheid op nummer 1. Ook zorg je ervoor dat, binnen de kaders van de veiligheid, de productiedoelstellingen gehaald worden. Daarnaast breng jij mee:
- Minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau;
- Ervaring als teamleider in een productie omgeving;
- Optimaliseren en standaardiseren van werkprocessen voor jou niet vreemd.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via