Monteur verlichting

  • Aantal uren per week 36 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 11
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Veendam zijn we op zoek naar een betrouwbare, representatieve kandidaat die graag in de lampen hangt! Niet letterlijk natuurlijk, maar het (de)monteren van lampen moet voor jou geen geheimen kennen! Het liefst zoekt onze opdrachtgever iemand die een opleiding elektrotechniek heeft gevolgd, maar dit is geen vereiste.

Je begint je dag op kantoor in Veendam, daar worden de projecten besproken: waar word jij vandaag verwacht en wat houdt het project in? Zo kan je een hele week op dezelfde locatie bezig zijn met eenzelfde project of ben je iedere dag op een andere locatie te vinden voor verschillende klussen. De werkzaamheden zelf verschillen niet veel van elkaar, maar de locaties dus wel! Er wordt verwacht dat jij zelfstandig met de bedrijfsauto naar de locaties rijdt en de klus klaart. Het is dan ook van belang dat je de troep die je eventueel maakt netjes opruimt, want naast bedrijfspanden en fabrieken zul jij ook bij appartementencomplexen lampen vervangen. Het is dan ook van belang om netjes en secuur te werk te gaan. Zijn er problemen? Dan meld jij dit direct aan je leidinggevende.

Voor deze functie hoef je niet voor dag en dauw je bed uit: de 36-urige werkweek start zo rond 08:30 / 09:00 uur. En de locaties zijn bereisbaar binnen een halfuur vanaf Veendam.

Wat bieden wij?

Een baan met veel zelfstandigheid, waar jij bij goed functioneren voor langere tijd zou kunnen werken. Je werkt voornamelijk zelfstandig maar hebt ook wel eens contact met je collega’s. Het bedrijf heeft een klein flexibel team die geen uitdaging uit de weg gaat!

Functie eisen

- Representatief, gemotiveerd en betrouwbaar;
- Harde, nette werker;
- Rijbewijs is een vereiste;
- Opleiding elektrotechniek is een pré.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via