Buitendienstmonteur traprenovatie regio Hoogeveen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Meten, zweten, zagen, afkorten, lijmen en verstek. Onder andere deze technieken zorgen ervoor dat jij klanten letterlijk op een mooie wijze naar een hoger niveau brengt. Ben jij nieuwsgierig wat de functie inhoudt, lees dan vooral verder!

Voor onze opdrachtgever, gespecialiseerd in het renoveren van trappen, zijn we op zoek naar interieurbouwers. Je hoeft niet hele woningen te verbouwen, wél ga je oude trappen tot nieuw transformeren! Vanuit de vestiging in Hoogeveen ga je dagelijks op pad. Het betreft een fulltime functie, maar wél met veel vrijheid. Je maakt gebruik van de mooiste houtsoorten en kleedt deze trappen aan met mooie ledlampen.

Jij hebt ervaring in houtbouw en wil deze kennis gebruiken om particuliere klanten helemaal happy te maken.

Heb jij altijd al voor een werkgever willen werken waarbij je van meer dan 40!!!!! Vakantiedagen kunt genieten én waarbij je op contract komt bij de opdrachtgever? Dan is deze vacature perfect voor jou!

De opdrachtgever is een vooraanstaande onderneming in het restaureren van trappen. Het is een echt familiebedrijf waar collegialiteit voorop staat. Wil jij elke dag klanten blij maken met jouw werkzaamheden, reageer dan direct en maak een afspraak onder het genot van een lekker kopje koffie!

Functie eisen

- Je bent in het bezit van rijbewijs B;
- Jij vindt het leuk mensen blij te maken;
- Je hebt ervaring in houtbewerking;
- Je bent nauwkeurig en perfectionistisch;
- Je bent betrouwbaar en vriendelijk.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via