Allround Montagemedewerker

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 13
  • Standplaats Nieuwe Pekela

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Veendam zijn we op zoek naar een allround montagemedewerker met een technisch inzicht. Onze opdrachtgever staat voor kwaliteit, service en vakmanschap. Ze monteren onder andere overkappingen, hekwerk, veranda’s, zonnewering, tuinkamers en carports. En denken hierbij mee met de klant: wat is de beste oplossing bij welke situatie. Je komt bij verschillende huishoudens over de vloer en krijgt verschillende projecten voor je kiezen.

Hoe jouw dag eruit ziet? Je begint je dag om 07:30 uur, samen met de rest van het team onder het genot van een kopje koffie. Met het team wordt besproken wat er die dag te wachten staat en welke klussen er op het programma staan. Al snel ga je samen met je (vaste) compagnon op weg naar de klus: veelal bij particulieren. Deze mensen staan te popelen op jullie komst, want samen met je collega voorzien jullie de klant van een mooie overkapping, hekwerk, zonnewering of carport. Naast het harde werken is er ook tijd voor een kopje koffie bij de klant, om een praatje zit jij niet verlegen! Je denkt mee met de klant, gaat oplossingsgericht te werk en kwaliteit en service staat bij jou hoog in het vaandel. Koffie op? Dan zet jij je werkzaamheden voort om een mooi eindproduct op te leveren. Als je tijdens je klus tegen iets aanloopt heb je altijd je collega en anders kun je naar je leidinggevende op kantoor bellen. Om 16:30 uur zorg je ervoor dat je werkplek bij de klant weer netjes is en mag je weer naar huis. Je hebt al zin in morgen om verder te gaan met een (nieuwe) klus!

Wat bieden wij jou?
Een baan met veel zelfstandigheid, uitdaging en ruimte voor initiatief, waar je bij goed bevallen voor langere tijd kunt werken. Daarnaast zijn er mogelijkheden om je nog verder te specialiseren (cursussen en opleidingen). Het bruto uurloon bedraagt €11 - €14, afhankelijk van je ervaring.

Functie eisen

Als je in het bezit bent van twee linkerhanden is deze vacature niet geschikt. We zoeken een handige montagemedewerker met een technisch inzicht. Je kunt snel schakelen, je bent flexibel ingesteld, je denkt in oplossingen en je bent organisatorisch sterk. Daarnaast zijn de volgende punten ook voor jou van toepassing:

- MBO werk- en denkniveau;
- Kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
- Representatief, servicegericht en klantvriendelijk;
- In het bezit van een rijbewijs BE;
- Ervaring als montage medewerker.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via