Logistiek medewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 14
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Jij trekt liever de spreekwoordelijke kar dan dat jij er bovenop zit. Jij bent een logistiek medewerker, met een aanpakkers mentaliteit en de drive om het beste uit je werkdag te halen.

Voor een internationaal productiebedrijf dat inmiddels 120 jaar bestaat, zoeken wij een logistiek medewerker. De bekende Groningse nuchtere mentaliteit heerst op alle afdelingen van deze locatie in Veendam. Met verschillende optimalisatieprojecten houdt het bedrijf haar medewerkers betrokken en gemotiveerd.
Ook op de logistieke afdeling worden de werkprocessen geoptimaliseerd. Zo moet bijvoorbeeld het magazijn opnieuw georganiseerd worden. Om dit te realiseren zoeken zij daarom een logistiek medewerker.

In de functie van logistiek medewerker heb je de verantwoordelijkheid over alle binnenkomende goederen. Je houdt in de gaten of van alle grondstoffen genoeg voorraad is, je gaat laden en lossen door te rijden op een hef- en reachtruck. Daarnaast werk je mee aan de herinrichting van het magazijn. Je bent er daarom niet vies van om je werkplek netjes en schoon te houden. Het werk vindt plaats in een chemische fabriek, jij hebt een sterke maag, dus voor jou is dit geen probleem. De lucht is niet schadelijk voor je gezondheid, maar je moet er wel tegen kunnen.

Jouw nieuwe baan begint op uitzendbasis, wanneer het van beide kanten goed bevalt is, op den duur, de mogelijkheid tot overname door het bedrijf. Jouw uurloon zal afhankelijk van je leeftijd en ervaring €12,06 bruto per uur zijn. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding van € 0,16 per kilometer met een maximum van € 8,- netto per dag.

Functie eisen

- Je hebt al ervaring met het rijden op een hef- en reachtruck en hebt hiervoor ook een geldig certificaat;
- Jouw werkethiek kenmerkt zich met de volgende woorden: betrouwbaar, collegiaal, pro actief en flexibel.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via