Operator

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 14 en € 15
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Je raakt niet snel van slag wanneer de lampjes van jouw dashboard roodgloeiend staan te knipperen. Op je gemak ga je op onderzoek uit om te zien wat eraan de hand is. Je stelt de machines zo in dat het proces optimaal zijn ding doet, toch zit er wel eens een kleine kink in de kabel. Oplossen van storingen zie jij als uitdaging dus wat er ook aan de hand is, jij zorgt ervoor dat de machine zo snel mogelijk weer door draait!

Zowel midden in de nacht als overdag breng jij jouw kunsten in de praktijk. Dit ga jij doen voor Dunlop Conveyor Belting in Drachten. Als Operator sta jij te popelen om hier aan het werk te gaan!

Over het bedrijf

Dunlop houdt zich bezig met de ontwikkeling, fabricage en verkoop van rubber transportbanden, voeringen van brandslangen en aanverwante producten.
De producten worden grotendeels geëxporteerd naar afnemers in Europa en in toenemende mate ook daarbuiten. Het bedrijf beschikt over eigen verkoopkantoren in verschillende landen.

Functie eisen

• je hebt mbo 3 werk- en denkniveau
• je vindt werken in 3-ploegen geen probleem. Je werkt een hele week in een bepaalde dienst, en deze diensten zijn als volgt:
o Dienst 1: 06.00 tot 14.00 uur
o Dienst 2: 14.00 tot 22.00 uur
o Dienst 3: 22.00 tot 06.00 uur

Aanbod
Natuurlijk zit er ook iets voor jou in het vat.
• Een bruto uurloon vanaf € 14,88 inclusief ploegentoeslag van 18,5%
• Een roet- en douchevergoeding en een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer (max. 60 km. retour).

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via