Commercieel medewerker binnendienst

  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Leek

Over de functie

Wij zijn op zoek naar gedreven kandidaten voor een leuk mediabedrijf. De opdrachtgever heeft twee vestigingen: 1 in Leek en 1 in Emmen. Zij zijn een uitgeverij in magazines en themabladen. Denk hierbij aan plaatselijke krantjes, dorpskrantjes of museumkrantjes.

Voor de vestiging in Leek zoeken wij een commercieel natuurtalent!

Een kleine greep uit het leven van de commerciële topper die wij zoeken :

's ochtends kom je op je werk, je start je computer op, loopt naar het koffiezetapparaat, ondertussen wordt een praatje gemaakt met de collega's om de dag te beginnen en met een lekkere kop koffie neem je plaats aan je werkplek. Éénmaal geïnstalleerd vindt er een kort overleg plaats met je naaste collega's, wat zijn de doelen van vandaag, wat is het plan, wie doet dat? Wanneer de afspraken helder zijn begint de werkdag dan echt. Je belt bedrijf A om adverteerruimte te verkopen, misschien niet gelijk een ja, maar het lijntje is warm! Vervolgens bel je bedrijf B, na een kleine twijfel bij bedrijf B, maar door jouw zelfverzekerdheid en talent om iemand toch over de streep te krijgen heb je er een nieuwe klant bij! Jij hebt de gunfactor gekregen! Je schrijft een offerte uit, zorgt dat de contacten vlot en professioneel verlopen, draagt zorg voor een juiste facturatie achteraf en beheert mediacampagnes. Jouw dag bestaat afwisselend uit telefoontjes plegen, lijntjes uitzetten en administratieve handelingen. Met jouw team hebben jullie een bepaald doel waar je naartoe werkt en dat is natuurlijk zoveel mogelijk adverteerruimte verkopen. Met de volle 100% zet jij je hier samen met jouw collega's dagelijks voor in en met af en toe een geintje tussendoor vliegen jouw werkdagen voorbij!
En weet je wat ook nog loont? Iedere 3 maanden is er kans op salarisverhoging bij goed functioneren. Uiteindelijk heb jij jouw verdiensten dus grotendeels zelf in de hand!

Herken je jezelf in de bovenstaande profielschets? Solliciteer dan snel bij ons! We zetten nog een paar pluspunten voor je op een rij:

- het betreft een functie voor 20 - 36 uur per week;

- je ontvangt een goed basissalaris waarbij je per kwartaal invloed kan uitoefenen op een verhoging;

- je komt terecht in een ambitieus team vol mediaprofessionals;

- de sfeer is informeel en vriendelijk;

- en tot slot is de contractsduur in goed overleg bespreekbaar.

- Jij hebt een opleiding afgerond op MBO niveau die aansluit op de functie;

- jij krijgt energie van telefonische acquisitie;

- resultaat- en klantgericht zijn termen die dagelijks voorkomen in jouw vocabulaire;

- en tot slot hoeven wij ons geen zorgen te maken over jouw Nederlands in woord en geschrift.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via