Junior voorbewerker regio Coevorden

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Coevorden

Over de functie

Noemen ze jou Pietje Precies en zorg jij er altijd voor details kloppen? Haal jij voldoening uit het leveren van precisiewerk? Geen ervaring, maar wil je klaargestoomd worden tot volwaardig voorbewerker? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever in Coevorden zijn we op zoek naar een (junior) voorbewerker. Met jouw inzet zorg je ervoor dat de spuiter zich volledig kan focussen op het lakken en spuiten van onderdelen voor de meest prachtige machines. Je taken bestaan uit het afplakken, plamuren schuren en voorbehandelen van onderdelen en panelen. Het is belangrijk om dit met focus en precisie uit te voeren. Deze functie is voor langere tijd, met kans op een contract (bij goed bevallen natuurlijk).

De opdrachtgever is één van de grootste ondernemingen op het gebied van ombouwen van machines en materieel. Hier worden (sloop)machines aangepast naar de wensen van de klant. Daarbij moet je denken aan gigantische machines die in heel Europa ingezet worden.

Wil jij werken voor deze prachtige onderneming? Solliciteer dan direct!

Functie eisen

- Precies zijn;
- Flexibel zijn (mogelijk zul je, waar nodig, een keer overwerken);
- Focus kunnen houden;
- Willen werken voor een topbedrijf.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via