Heftruckchauffeur

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Ben jij in het bezit van een heftruckcertificaat? Kun jij zelfstandig een heftruck besturen en heb jij hier enige ervaring mee? Lees dan verder, want dan zoeken wij jou.

Voor Dunlop Conveyor Belting zoeken wij namelijk een Heftruckchauffeur/Expeditiemedewerker. Als Expeditiemedewerker bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit het verzendklaar maken van transportbanden. Verder moeten de pallets met banden geseald worden en vervolgens verplaatst worden. Dit doe je met de heftruck.

Ons aanbod:
Wij bieden jou een fulltime functie, van maandag t/m vrijdag voor 40 uur per week in de dagdienst, een bruto uurloon vanaf € 12,56 en een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer (maximaal 60 km retour).

Over het bedrijf

Dunlop houdt zich bezig met de ontwikkeling, fabricage en verkoop van rubber transportbanden, voeringen van brandslangen en aanverwante producten.
De producten worden grotendeels geëxporteerd naar afnemers in Europa en in toenemende mate ook daarbuiten. Het bedrijf beschikt over eigen verkoopkantoren in verschillende landen en heeft een uitgebreid netwerk van agenten.

Functie eisen

- je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat
- je hebt enige ervaring met het rijden op een heftruck
- je hebt mbo 3 werk- en denkniveau

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via