Commercieel medewerker binnendienst

  • Aantal uren per week 24 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Leek

Over de functie

‘Goedemorgen u spreekt met Anna, bel ik gelegen?’ ‘Goedemorgen u spreekt met Pieter, jazeker zegt u het maar.’ ‘Ik bel u even omdat ik u graag wil informeren over de mogelijkheid te adverteren middels ons mediabureau.’ ‘Oké, en hoe werkt dit precies?’ ‘Nou, dat zal ik u even uitleggen. U koopt adverteerruimte bij ons, wij zorgen ervoor dat uw advertentie geplaatst wordt ter promotie van uw naam en dat de betreffende magazines en bladen verspreid worden voor uw naamsbekendheid. Vervolgens zullen mensen uw advertentie voorbij zien komen en het mooiste effect zou dan natuurlijk zijn dat u ergens in al die koppies blijft hangen en zij uiteindelijk contact met u opnemen om zaken met u te gaan doen.’ ‘Oké, heldere uitleg. Hoeveel moet het gaan kosten dan?’ En zo zal het gesprek nog een tijdje voortgezet worden…

Wij zoeken bovenstaande topper die zonder angst de telefoon pakt om bedrijven te benaderen om gebruik te maken van hun adverteerruimte. Heb jij een vlotte babbel, kom je helder over, ben je eerlijk en weet je op welke manier je een potentiële klant dient te benaderen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Naast het veelvuldig telefoneren houd je je bezig met reclame campagnes, een juiste facturatie, schrijf je offertes uit voor bedrijven en onderhoud je reeds bestaande relaties.

Functie eisen

Ondanks dat jij makkelijk bent in de omgang beschik je daarnaast over een niveau 4 werk- en denkniveau, is jouw Nederlands zowel mondeling als schriftelijk om door een ringetje te halen en houd je ervan om werkzaam te zijn binnen een bedrijf waarin snel schakelen eerder de standaard is dan de uitzondering.

Naast het feit dat jij als persoon geknipt bent voor deze functie als commercieel medewerker binnendienst snappen we natuurlijk dat jij in jouw eigen belang ook de commercieel medewerker in jezelf oproept en dus de beste arbeidsvoorwaarden uit deze deal wil slepen. Wij sommen ze alvast voor je op:
- Je krijgt een marktconform salaris;
- je krijgt de kans op verhoging in het salaris per 3 maanden;
- er staat een enthousiast team vol media professionals om je heen;
- er zijn mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
- een informele sfeer en af en toe een geintje tussendoor is meer dan normaal op de werkvloer;
- en tot slot zijn de werktijden en -dagen in goed overleg bespreekbaar.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via