Operator Weekend

  • Aantal uren per week 24 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 14 en € 15
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Twee dagen per week werken voor een fulltime salaris. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder.

Je stelt de machines zo in dat het proces optimaal zijn ding doet, toch zit er wel eens een kleine kink in de kabel. Oplossen van storingen zie jij als uitdaging dus wat er ook aan de hand is, jij zorgt ervoor dat de machine zo snel mogelijk weer door draait!

Zowel midden in de nacht als overdag breng jij jouw kunsten in de praktijk. Dit ga jij doen voor Dunlop Conveyor Belting in Drachten. Als Operator sta jij te popelen om hier aan het werk te gaan.

Ons aanbod:
Voor de weekenddienst zoeken wij nog Operators. In het weekend werk je op zaterdag van 06.00 uur tot 18.00 en op zondag van 20.00 tot 06.00 uur. Als eerst word je doordeweeks ingewerkt voor de duur van circa vier weken. Na jouw inwerkperiode word je ingezet in de weekenden; op zaterdag en zondag. Je zal gemiddeld 20 tot 24 uren werkzaam zijn op basis van hoge toeslagen. Op zaterdag een toeslag van 177,75% en op zondag 237% (!!). Dat betreffen bruto uurlonen vanaf € 22,33 en € 29,77. Mochten de werkzaamheden afnemen dan is flexibiliteit vereist, zodat je ook doordeweeks ingezet kan worden.

Over het bedrijf

Dunlop houdt zich bezig met de ontwikkeling, fabricage en verkoop van rubber transportbanden, voeringen van brandslangen en aanverwante producten.
De producten worden grotendeels geëxporteerd naar afnemers in Europa en in toenemende mate ook daarbuiten. Het bedrijf beschikt over eigen verkoopkantoren in verschillende landen en heeft een uitgebreid netwerk van agenten.

Functie eisen

- je hebt MBO 3 werk - en denkniveau
- je bent in het weekend beschikbaar
- je woont in - of omgeving van Drachten

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via