Onderhoud- en storingmonteur

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Oude Pekela

Over de functie

Word jij gelukkig van het opsporen en verhelpen van storingen? Een volgende storing weet jij te voorkomen door de machine te optimaliseren en preventief te onderhouden? Wellicht ben jij de missende schakel voor onze opdrachtgever, lees snel verder!

Als onderhouds- en storingsmonteur ben jij onderdeel van een Technische Dienst. Het geautomatiseerde productieproces van machines en installaties draaiende houden is je belangrijkste taak. Als Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen, het optimaliseren van machines en het doen van preventief onderhoud. Je taken zijn verder:
- Bepalen van storingen en storingsoorzaken;
- Beoordelen van de aard, ernst en grootte van de storing;
- Inzien wat de mogelijkheden zijn voor reparatie;
- Onderhoudswerkzaamheden aan zowel mechanische als PLC gestuurde installaties;
- Adviseren van producteigenaren in geval van storingen;
- Uitvoering van preventief onderhoud aan apparatuur;
- Met externe partijen communiceren en coördineren van alle voorkomende technische vlakken.

Wij bieden jou een fulltime functie bij een familiebedrijf in Oost-Groningen met veel verantwoordelijkheid. Het salaris zal afhankelijk zijn van je opleiding- en werkervaring. Je hebt recht op 25 vakantiedagen per jaar en 8% vakantietoeslag. Na 26 gewerkte weken geldt er opbouw van Pensioen.

Over het bedrijf

Een familiebedrijf welke al meer dan 130 jaar ervaring heeft in de steenindustrie. Productie van strengpers bakstenen en steenstrippen voor de toepassing in het buitenklimaat is waar ze in uitblinken. Voornamelijk worden de bakstenen geproduceerd voor onder architectuur ontworpen nieuwbouwprojecten.

Functie eisen

Naast dat jij fulltime beschikbaar bent, ben je in het bezit van een MBO Mechatronica diploma of gelijkwaardig qua opleiding en/of ervaring. Basiskennis van mechatronica en elektronica is erg belangrijk. Enkele jaren relevante werkervaring als onderhouds- en storingsmonteur helpen bij het uitvoeren van je werkzaamheden. Daarnaast weet je prioriteiten te stellen en heb je ervaring in/met:
- Elektrisch schakelen en besturingstechniek;
- PLC systemen als Siemens S5/S7 (pré);
- Onderhoudsmanagementsystemen;
- Wetgeving met betrekking tot productie-installatie.
Je woont in de omgeving van Oude Pekela, je bent in het bezit van een geldig Vca-certificaat, hebt een flexibele instelling en je bent bereid om storingsdiensten te draaien.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via