Chauffeur Code 95 nationaal óf internationaal regio Coevorden

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 13 en € 16
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Coevorden

Over de functie

Chauffeurs met ambitie opgelet!

Ben jij een ervaren chauffeur die niet van slechte wegrestaurants en het slapen in de cabine houdt? Zit het rijden jou in het bloed, maar ben je ’s avonds graag lekker thuis? Je wilt zelfs bepalen of je fulltime óf op oproepbasis wilt gaan werken? Dit kan bij onze grote, groeiende en vooruitstrevende opdrachtgever. Wil jij weten hoe je voor deze topvacature in aanmerking kunt komen? Lees dan vooral verder!

Voor onze opdrachtgever in Coevorden zijn we op zoek naar ervaren chauffeurs die hun ervaring in gaan zetten om pallets te vervoeren naar klanten. Je zult gaan werken in een hecht team. Elke dag is anders, waarbij je verschillende routes gaat rijden. Je komt daardoor dus ook in contact met klanten en leert veel nieuwe mensen kennen. Wanneer je alle pallets hebt afgeleverd, zet je koers naar Coevorden, waar je de truck parkeert en gaat genieten van een heerlijke vrije avond thuis.

Investering in jouw ontwikkeling!
Het betreft een functie voor lange tijd, waarbij de kans groot is op een contract bij de opdrachtgever.
Wil je doorgroeien en doorleren? Dan is dit de perfecte kans voor jou! De focus ligt ook op het doorontwikkelen. Dit betekent dat de opdrachtgever in je gaat investeren door scholing en cursussen.

Functie eisen

- Jij bent in het bezit van: Rijbewijs B, CE, Code 95 en bestuurderskaart;
- Heftruckcertificaat;
- Ervaring met HACCP / GMP plus;
- Je kunt zonder problemen een VOG aanvragen;
- Je bent in het bezit van een ADR certificaat.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via