(Leerling) monteur kozijnen

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 13 en € 15
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Jij bent een monteur kozijnen die inzetbaar is voor verschillende werkzaamheden op verschillende locaties. Op de ene dag sta je namelijk op de bouwplaats kozijnen te monteren en de andere dag sta je als kozijnen monteur bij mensen thuis kozijnen te renoveren.Over het bedrijf

Voor Europrovyl B.V, de grootste leverancier voor kunststof kozijnen in Europa, zijn wij per direct op zoek naar een renovatie monteur kozijnen op fulltime basis. Je werkzaamheden zijn het verwijderen van oude kozijnen en het monteren van nieuwe kozijnen in het noorden van het land met een gezellig team. Je zal tijdens je werkzaamheden als kozijnen monteur bij zowel particuliere- als zakelijke klanten over de vloer komen en daarom ben je een sociaal persoon, klantgericht en heb je een representatieve uitstraling. Dankzij jouw kennis en leergierige instelling ben jij van onschatbare waarde bij het demonteren en monteren van kozijnen volgens werkbeschrijvingen en veiligheidsvoorschriften. Je neemt zelf initiatief, bent gedreven en hebt service- en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.

Mocht je nog geen ervaring hebben als kozijnen monteur, niet getreurd. Europrovyl is bereid je de werkzaamheden van A tot Z te leren wanneer jij maar gemotiveerd bent, technisch inzicht hebt en de juiste instelling hebt. Wat voor deze functie van belang is, is dat je in het bezit bent van een VCA certificaat of bereid bent deze op kosten van MF Uitzendbureau te behalen.

In de functie van monteur kozijnen werk je in dagdienst van 07.00 uur tot 15.45 uur. Het bruto maandsalaris ligt tussen de €2250,- en de €2900,- afhankelijk van je werkervaring. Bij wederzijds goed bevallen is er uitzicht op een vaste betrekking van 38,75 uur per week.

Is deze vacature jou op het lijf geschreven, reageer dan snel.

Functie eisen

- Je bent representatief
- Je hebt technisch inzicht
- Je kunt goed samenwerken
- Je bent in bezit van een rijbewijs B

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via