Junior bandenmonteur regio Meppel

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 14
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Meppel

Over de functie

Met een lekke band aan de kant van de weg staan, wat is er vervelender dan dat? Dan ben je aangewezen op hulp van een bandenmonteur. Een band opbouwen met en bij de klant, dat is precies wat de functie van junior bandenmonteur inhoudt! Het leveren van service, snelle reparaties en het helpen van een klant in noord, dat is precies wat jij gaat doen! Maakt deze beschrijving jou enthousiast? Lees dan snel verder en reageer op deze unieke kans!

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar kandidaten die affiniteit hebben met techniek of landbouw. Ben jij een echte aanpakker, klantvriendelijk en heb jij affiniteit met (landbouw)machines en vrachtwagens? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als junior bandenmonteur wordt je opgeleid om zelfstandig, zowel in de werkplaats als op locatie, banden van trucks en grote landbouwmachines te (de-)monteren, uitlijnen en balanceren. Denk je nu dat je alleen bezig bent met technische klussen op het gebied van banden? Niets is minder waar; ook voor het uitvoeren van kleine reparaties draai jij je hand niet om!

Niet alleen deze afwisselende technische werkzaamheden behoren tot je takenpakket; ook houd jij je dagelijks bezig met de (zakelijke) klanten. Je fungeert als eerste aanspreekpunt en denkt mee met de klant om hen zo goed mogelijk te helpen.

Heb je geen ervaring? Dat is geen probleem! Veel belangrijker dan ervaring vinden wij dat je leergierig en betrouwbaar bent! Door interne opleidingen en trainingen on the job, wordt je opgeleid tot zelfstandig monteur.

Zie jij deze leuke, afwisselende functie helemaal zitten? Solliciteer dan direct!

Functie eisen

- Je bent pro-actief en klantgericht;
- Je bent fulltime beschikbaar;
- Je bent leergierig;
- Je bent in het bezit van Rijbewijs B.
- Je hebt affiniteit met trucks, landbouwmachines, loonwerk en/of de agrarische sector;
- Je bent bereid om één keer in de zes weken een pechdienst te draaien.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via