Chauffeur Bulk/Silowagen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 14
  • Standplaats Borger

Over de functie

MF zoekt chauffeurs (m/v) voor bulk- en/of silowagens
Wat houdt het werk in:
In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het transport van droge mortelproducten naar bouwplaatsen in Nederland en Duitsland. Het transport wordt uitgevoerd met een modern wagenpark in ploegen.

Over het bedrijf

Wat bieden wij jou:
Een zeer interessante en uitdagende job in een dynamische en vlotte werksfeer, met een grote mate van zelfstandigheid. Een gedegen opleiding en ondersteuning in een gezond en groeiend bedrijf. Een cultuur die zowel zakelijk en resultaatgericht als spontaan en informeel is. Wij zorgen voor goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Functie eisen

Wat verwachten we van jou:
Je bent in het bezit van rijbewijs B, CE, CCV-B en hebt ruime ervaring in een soortgelijke functie. Een VCA-certificaat of de bereidheid dit te behalen is een pré. Je bent energiek, stressbestendig en flexibel ten aanzien van werktijden. Klantvriendelijkheid, servicegerichtheid en het ordelijk kunnen omgaan met chauffeurspapieren zijn van groot belang voor deze functie. Je bent woonachtig in de regio Emmen, Coevorden of Stadskanaal.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via