Logistiek medewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 12
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Word jij als logistiek medewerker gelukkig van orde in de productiehal, weet jij prioriteiten te stellen in klantorders en heb jij ervaring op de heftruck, dan is dit wellicht jouw nieuwe baan!

Wat ga je doen?

Met behulp van een heftruck en bovenloopkraan weet jij de productiehal te ordenen en voor te bereiden op de productie. Jouw verantwoordelijkheid ligt bij de ingaande en uitgaande logistiek. Dit houdt in dat je de binnenkomende vrachtwagens lost en de bundels buizen klaar legt voor verwerking. Hierbij weet jij rekening te houden met de planning bij de machines en de vraag van de klant. De aanlevering van goederen komt onaangekondigd, dit weet jij zonder stres te ordenen. Je weet je rust gedurende de dag goed te bewaren, je bent scherp in het lezen van de pakbonnen en je kunt orde in de productiehal houden. Van belang is dat alle machines altijd aan het werk zijn, dus communicatie met de machine operators en jouw planning is erg belangrijk!

Wat bieden wij:
- Werk op uitzendbasis met zicht op vast;
- Fulltime functie;
- 25 vakantiedagen op jaarbasis, daarnaast bouw je 8% vakantiegeld op.

Over het bedrijf

Het bedrijf maakt halffabrikaten van metalen buizen voor allerlei verschillende opdrachtgevers. De buizen worden doormiddel van lasers gesneden en bewerkt op basis van de aanvraag. De aanvragen en leveringen komen dagelijks binnen en wisselen per opdrachtgever.

Functie eisen

- Je bent fulltime beschikbaar;
- Je hebt ervaring op de heftruck en bovenloopkraan;
- Je weet van aanpakken, maar blijft rustig in stres situaties;
- Je hebt inzicht in orderverwerking en bent hier scherp op;
- Je kunt samenwerken met de machine operators.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via