Callcenter medewerker

  • Aantal uren per week 24 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 10
  • Standplaats 's-Gravenhage

Over de functie

Wil jij werken als callcenter medewerker zonder commerciële targets? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar callcenter medewerkers voor in Leeuwarden. Dit betreft een part time functie en jouw werkdagen zijn flexibel in te delen. Doordeweeks zijn de openingstijden tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur en 17:00 uur. Je kunt dus overdag. ’s Avonds of in het weekend.

Voordat je aan de slag gaat, start je met een betaalde opleiding van 5 werkdagen. Hier leer je alle ins en outs van de systemen waarmee je gaat werken. Ook wordt je geleerd hoe je met bepaalde situaties om moet gaan en welke adviezen je het beste kan geven.

Als je de inwerktraining hebt gedaan, dan kan je zelfstandig aan de slag. Het is de bedoeling dat je klanten telefonisch en per mail te woord staat. Je beantwoord de vragen van de klanten en zoekt samen naar een oplossing. Kom je er even niet uit? Dan zullen er altijd collega’s en coaches voor je klaar staan om je te helpen.
Je komt te werken binnen een sfeervol, flexibel en divers bedrijf die aandacht voor de mens belangrijk vindt. Door middel van trainingen en coaching kun jij jezelf ontwikkelen en ontplooien.

Het bruto uurloon betreft € 9,33 (ben jij jonger dan 22 jaar? Dan gelden de jeugdschalen)

Functie eisen

- Minimaal mbo-3 werk- en denkniveau
- In elk geval 20 uur per week beschikbaar
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
- Ervaring met klantcontact is fijn, maar niet verplicht.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via