Lasser MIG/MAG

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 14
  • Standplaats Drachten

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in de nabijheid van Drachten zoeken wij een gemotiveerde Lasser. Het betreft een fulltime functie in de dagdienst. De werktijden zijn van: 07.00 tot 16.00 uur of van 06.00 tot 15.00 uur.

Als Lasser moet je aan de hand van een tekening wapeningselementen samenstellen. Vanuit de knip - en buigerij ontvang jij de op
maat gemaakte materialen die je volgens tekening dient te verwerken tot het gevraagde wapeningselement. Het samenstellen gebeurt door middel van
hechtlassen op een speciaal daarvoor (zelf) opgebouwde mal.

Wat bieden wij jou:
Wij bieden jou een fulltime functie in de dagdienst voor langere duur. Je wordt ingeschaald volgense de cao van Metaal en Techniek.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft drie vestitingen in Friesland en is een dynamische onderneming met ruime doorgroeimogelijkheden voor de medewerkers. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van prefab wapeningsconstructies en is in staat om zowel indoor als outdoor complete projecten uit te voeren.

Functie eisen

- je kunt tekening lezen
- je hebt technisch inzicht
- je hebt enige ervaren met lassen (minimaal niveau 1 MIG/MAG)

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via