Voorman Kozijnen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 15 en € 16
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Jij bent een voorman met relevante ervaring die direct inzetbaar is binnen verschillende opdrachten op verschillende bouwplaatsen. Deze projecten kunnen verschillen van nieuwbouw tot bestaande bouw zowel bij mensen thuis als op bedrijfsterreinen.

Voor onze opdrachtgever die gespecialiseerd is in kunststof kozijnen zijn wij op zoek naar een ervaren en gedreven voorman op basis van fulltime dienstverband. Je werkt in de dagdienst van 08.00 uur tot 16.30 uur en in de weekenden ben je lekker vrij. Salaris is in overleg op basis van ervaring.

Functieomschrijving:
Als voorman komt je terecht in een zeer wisselende werkomgeving. Je bent als voorman verantwoordelijk voor de leiding op de bouwlocatie, je maakt de planning, je geef feedback aan je team en bent het aanspreekpunt voor de uitvoerder. Het is van belang dat je aantoonbare ervaring hebt als voorman in de bouw en het liefst ook in de kozijnenbranche. Tevens is het belangrijk dat je goed om kan gaan met een tablet.

Heb jij interesse in deze uitdagende functie als voorman, reageer dan snel.Functie eisen

- Leidinggevende ervaring is een pre
- Je bent in het bezit van een VCA diploma of bereid deze te halen via MF Uitzendbureau
- Je bent in het bezig van een rijbewijs BE
- Je hebt relevante ervaring in de kozijnenbranche

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via