Assistent Uitvoerder

  • Aantal uren per week 32 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 15 en € 16
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Jij bent een assistent uitvoerder met relevante ervaring die direct inzetbaar is binnen verschillende opdrachten op verschillende bouwplaatsen. Deze projecten kunnen verschillen van nieuwbouw tot bestaande bouw zowel bij mensen thuis als op bedrijfsterreinen.

Voor onze opdrachtgever die gespecialiseerd is in kunststof kozijnen zijn wij op zoek naar een ervaren en gedreven assistent uitvoerder op basis van fulltime dienstverband. Je werkt in de dagdienst van 08.00 uur tot 16.30 uur en in de weekenden ben je lekker vrij. Salaris is in overleg op basis van ervaring.

Over het bedrijf

Werkweek ochtend 06:00 tot 15:00 = 41 uur. Van de 41 pauze 3 uur pauze.
Werkweeg avond 15:00 tot 22:00 = 33 uur. Van de 33 uur, 2 uur pauze.
Gem werkweek 37 uur.

Functie eisen

Als assistent uitvoerder komt je terecht in een zeer wisselende werkomgeving. Je bent als assistent uitvoerder verantwoordelijk voor de leiding op de bouwlocatie, je maakt de planning, je geef feedback aan je team en bent het aanspreekpunt voor de uitvoerder. Het is van belang dat je aantoonbare ervaring hebt als assistent uitvoerder in de bouw en het liefst ook in de kozijnenbranche. Tevens is het belangrijk dat je goed om kan gaan met een tablet.

Heb jij interesse in deze uitdagende functie als assistent uitvoerder, reageer dan snel!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via