Productiemedewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 12
  • Standplaats Haulerwijk

Over de functie

Jij voelt je als een spin in het web aan de productielijn en jij bent een duizendpoot die het gehele proces in de gaten houdt. Jij bent verantwoordelijk voor het vloeiend laten verlopen van het productieproces door de voorraden op tijd aan te vullen of ervoor te zorgen dat de producten soepel over de band gaan. Al met al, zeker geen eentonig werk. Wanneer jij uit het goede hout gesneden bent, word jij langzaam opgeleid tot Operator. Dus doorgroeimogelijkheden zijn er zeker.

Voor onze opdrachtgever in Haulerwijk zijn wij op zoek naar een Operator/Productiemedewerker. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het conserveren van Biologisch voedsel. Het bedrijf bestaat al sinds de eind jaren ’70 en laat elk jaar positieve cijfers zien. Het is een mooi groeiend bedrijf met een gemoedelijke werksfeer. Het is een leuke mix van vrouwen als mannen, die zich allemaal voor de 100% inzetten, hard willen en kunnen werken en er wordt gebruik gemaakt van elkaars kwaliteiten.

Wat bieden wij?
- Reiskosten vergoeding van € 0,19 per km
- Salaris is vanaf € 13,50 bruto per uur inclusief ploegentoeslag

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever produceert onder eigen merknaam en voor private labels van zakelijke partners. Hun eigen assortiment bestaat uit ruim vierhonderd biodynamische - en biologische producten in verschillende voedselcategorieën. Ze verwerken alle denkbare groenten, produceren sauzen, soepen, notenpasta’s en smoothies. En verder maken ze biologische pindakaas, ketchup en mayonaise.

Functie eisen

- je hebt MBO niveau
- je hebt technisch inzicht
- je wilt werken in een 2 – ploegendienst

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via