Medewerker technische dienst

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 11
  • Standplaats Scharmer

Over de functie

Medewerker technische dienst

Ben jij technisch en ‘handig’ van aard? Noemen jouw vrienden- en familieleden jou ook wel als bijnaam ‘handige Harry’? Dan ben jij wellicht dié handige uitzendkracht waar wij naar zoeken!

Een klusje hier, een lakje verf daar of een storing weet jij als geen ander te verhelpen. Het helpen bij het renoveren van de bungalows op het park, het oplossen van storingen zoals verstoppingen, of een storing in de ketel zijn voorbeelden van ‘klusjes’ die voor jou zo geklaard zijn! Ook groenonderhoud is een van jouw taken binnen het pakket. Ben jij een ervaren medewerker binnen de technische dienst? Heb jij ervaring als klusser? Dit telt als een pré.
Daarentegen is motivatie, inzet en leergierigheid het belangrijkst.

Jouw werkzaamheden liggen qua tijden tussen 7.30 uur en 16.30 uur, maandag tot en met vrijdag. Tevens zal er sprake zijn van storingsdiensten in de avonduren en/of weekenden, na een intensieve periode van inwerken.

Wat bieden wij jou?
- Een interessante, uitdagende baan voor een langere periode;
- Een afwisselende baan, elke dag is anders!;
- Een baan voor +/- 40 uur per week.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Scharmer. Het betreft een bungalowpark, gericht op de zakelijke markt. Zij verhuurt bungalows aan bedrijven en particulieren. Tevens beschikt het park over een hotel, restaurant en zwemgelegenheid. De naam van onze opdrachtgever is De Borgmeren BV.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande vacature? Reageer dan snel door jouw CV te mailen naar hoogezand@mf.nl of bel voor meer informatie naar 0598-395601. Wie weet tot snel!

Functie eisen

Wat vragen we van jou?
- Je bent leergierig
- Je bent technisch aangelegd;
- Je bent handig, denk hierbij aan klusjes als schilderen, voegwerkzaamheden etc.;
- Je bent fulltime beschikbaar;
- Je bent oproepbaar in de avonduren- en weekenden, dit i.v.m. storingsdiensten.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via