Allround receptie- en horeca medewerker

  • Aantal uren per week 16 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 10
  • Standplaats Scharmer

Over de functie

Ben jij de representatieve, flexibele en dienstverlenende horeca medewerker? Weet jij de gasten een warm welkom te geven, door jouw persoonlijkheid en uitstraling? Beheers jij de Nederlandse en Engelse taal? Dan is deze vacature wellicht interessant voor jou!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Je start jouw dag met het opstarten van de computer en telefoonlijn. Tussendoor komt er een bewoner van het park bij jou langs, met een storingsmelding die opgelost moet worden. Jij bent hierin de spil in het web. Aan jou de schone taak om het overzicht te bewaken.

Tevens belt een gast voor de avond om een reservering te maken voor het diner. Jij weet als geen ander hierin prioriteiten te stellen- en de gasten zo vriendelijk mogelijk te woord te staan. Daarna maak jij een factuur op van een nieuwe boeking die is binnengekomen, voor het hotel. Je loopt het sanitair van het zwembad, de algemene ruimtes en de toiletten na. Daarna bereid je het diner voor, voor de gasten in de avond. Voor je het weet zijn de gasten gearriveerd, waarna jouw rol als gastheer/gastvrouw om de hoek komt kijken.

Wat bieden wij jou?
- Een baan voor +/- 20 uur in de week;
- Een fijne, informele werksfeer;
- Bij goed functioneren, een interessante baan voor een langere periode (met een grote kans op overname);

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Scharmer. Het betreft een bungalowpark, gericht op de zakelijke markt. Zij verhuurt bungalows aan bedrijven en particulieren. Tevens beschikt het park over een hotel, restaurant en zwemgelegenheid. Het park betreft De Borgmeren BV.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande vacature? Reageer dan snel door jouw CV te mailen naar hoogezand@mf.nl of bel voor meer informatie naar 0598-395601. Wie weet tot snel!

Functie eisen

- Je bent de gehele zomervakantie beschikbaar;
- Je bent dagelijks beschikbaar, waarbij je werktijden door de week variëren tussen 15.00 en 21.30 uur. In de weekenden zal dit tussen 09.00 en 21.30 uur zijn;
- Enige ervaring- en affiniteit met horeca, receptie werkzaamheden- en administratie;
- Een vrolijke, enthousiaste en dienstverlenende persoonlijkheid.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via