Hulp Monteur

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 14
  • Standplaats Leek

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke en technische uitdaging als Monteur, maar heb jij nog niet veel ervaring als Monteur? Lees dan snel verder, wij zijn namelijk op zoek naar een Hulp Monteur.

Jij gaat dagelijks op pad met een monteur om door heel Nederland textiele luchtkanalen op te hangen bij verschillende opdrachtgevers, of om onderhoudt te plegen. Daarom is het belang dat jij in het bezit van Rijbewijs B en een representatieve verschijning hebt. Verder is het belangrijk dat jij weet van aanpakken, nauwkeurig bent, netjes kan werken en flexibel bent. Dit laatste is van belang om dat geen dag hetzelfde is, de ene keer werk jij dichtbij huis en stap je om 7:00 uur in de auto en de andere keer kom je ’s avonds rond 19:00 uur thuis van het werk. Ook kan het voorkomen dat jij op een zaterdag moet werken.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het leveren van een complete assortiment airsocks, ook wel textiele luchtslangen genoemd. Niet alleen leveren maar ook inmeten, monteren en reinigen.

Functie eisen

- Je hebt technisch inzicht
- Je bent in het bezit van Rijbewijs B. En/of BE is een pré
- Je bent in het bezit van een VCA certificaat is een pré, of bereid om dit te willen behalen
- Je woont in de omgeving van Drachten, Heerenveen, Meppel, Leek

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via