Research medewerker/ aankomend productontwikkelaar

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Voor een opdrachtgever in Veendam zijn wij opzoek naar een researchmedewerker/aankomend productontwikkelaar!


Profiel afdeling :
Op de R&D afdeling wordt intensief gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe producten en de verbetering van bestaande producten. Tevens geeft de afdeling technische ondersteuning aan haar klanten. Kortom, het betreft een zeer afwisselende functie met veel contacten met de afdelingen verkoop, inkoop en productie.

Profiel functie:
Als research medewerker/aankomend productontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en industrialiseren van nieuwe constructielijmen. Je zoekt zelfstandig of in teamverband naar oplossingen voor concrete applicatievraagstukken. Hierbij formuleer je nieuwe lijmen en aanverwante producten en verricht hierbij applicatiegerichte en analytische metingen. Tevens ben je in staat om jouw resultaten helder en duidelijk aan de diverse belanghebbenden (management, klanten, partners) te presenteren.

Functie eisen

Wij zoeken voor deze groeifunctie een enthousiaste professional met 1 à 2 jaar R&D-ervaring op het gebied van polymeerchemie of organische chemie.

- Je bent in staat om applicatiegerichte vragen om te zetten in meetbare materiaal/product eigenschappen en je hebt ervaring met het verrichten van toepassingsgericht onderzoek.
- Je bent in staat om grotere projecten om te zetten in haalbare (korte termijn) doelstellingen.
- Je hebt hands-on ervaring met analytische en fysische meettechnieken zoals rheologie of bent bereid deze zich eigen te maken.
- Je hebt een gedreven en pro-actieve houding en een goed ontwikkeld analytisch vermogen.
- Je bent pragmatisch, probleemoplossend, initiatiefrijk en sterk in het plannen van werkzaamheden. Je kunt jouw prioriteiten en werkzaamheden aanpassen aan de omstandigheden en bent stressbestendig.
- Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in een relevante richting (bijv. organische chemie, polymeerchemie of aanverwante richting).
- Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van Duits is een pre.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestiging. De contactgegevens staan rechts boven op deze pagina.

Deel deze pagina via