TIG Lasser

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 15
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Jij kan je laswerk tig keer beter dan een ander afleveren. In de functie waar jij voor langere tijd aan de slag gaat, houd je je bezig met het maken van zijkanten van dak imperialen. De materialen komen in een mal te liggen waar jij alles precies aan elkaar last. Je hebt geen probleem met het lassen van 1,5 mm buismateriaal. Het is in grote lijnen vloeiwerk. Na de werkzaamheden te hebben uitgevoerd kan jouw product gecoat worden en klaar gezet worden voor de klant.

Het werk is in fulltime dienstverband, in dagdienst van maandag tot en met vrijdag. Jouw bruto uurloon is afhankelijk van jouw kennis en ervaringen en zal naar CAO worden bepaald.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar jij komt te werken houdt zich bezig met het maken van RVS producten welke bevestigt kan worden op elke bedrijfswagen. Denk hierbij aan sidebars, opstaptredes, ladders, etc. De sfeer binnen het bedrijf is gemoedelijk waar gepassioneerd gewerkt wordt om zo de mooiste resultaten neer te zetten en naar tevredenheid opdrachten uit te voeren. In zowel binnen- als buitenland zal jouw gemaakte dakimperiaal te zien zijn, doordat zij een zeer brede klantenkring hebben die deze degelijke producten aanschaffen.

Functie eisen

- Je hebt ervaring met TIG-lassen, minimaal niveau 2
- Je vindt seriematig werken niet vervelend
- Je bent collegiaal
- Je hebt een goed oog voor detail

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via