Productiemedewerker regio Coevorden

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 13
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Coevorden

Over de functie

Pneumatische slangen, afdekkappen, bouten en moeren, hier draai jij je hand niet voor om. Ben jij op zoek naar een baan voor lange tijd, mét kans op overname? Dan is dit dé perfecte vacature!

Voor onze opdrachtgever in Coevorden zijn we op zoek naar assemblagemedewerkers.
De opdrachtgever is een grote speler op het aanpassen van vrachtwagentrailers. Het eindproduct wordt over de hele wereld verkocht. De opdrachtgever houdt van schone werkplekken, dit zie je terug in het hele bedrijf. Professionaliteit staat hoog in het vaandel. Mocht een klant plots binnenwandelen, zal hij onder de indruk zijn van de productiehallen.

Als productiemedewerker zul je je bezighouden met het assembleren van onderdelen voor het eindproduct. Denk hierbij aan het vastschroeven van onderdelen, assembleren van pneumatiek-slangen en eindmontage. Twijfel je over je ervaring? Geen probleem, voor deze functie hoef je geen ervaring te hebben. Je zult de kneepjes van het vak leren. Een leuke baan waar je ervaring op kunt doen én voor lange tijd aan de slag mag. Je bent dagelijks werkzaam in een schone hal met airconditioning. Salaris is conform CAO en dus goed te noemen! Ben jij geïnteresseerd? Reageer dan snel en pak deze kans!

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een grote internationale speler op het gebied van trailer-aanpassingen.

Functie eisen

- Je bent betrouwbaar;
- Je bent handig;
- Je hebt interesse in techniek;
- Je bent leergierig;
- Je bent woonachtig in de regio Coevorden.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via